Tillvalshantering

Gör dina personliga val

Fler och fler vill kunna göra personliga val när det gäller fast inredning till sina nybyggda hus, och att hustillverkare erbjuder val mellan flera olika köksluckor, badrumsinredning eller olika typer av golv och ytbehandlingar på golv är en självklarhet. Att utforma sin trappa på ett personligt sätt är precis lika naturligt.

När ni köper trappor av oss hjälper vi gärna till med tillvalen.

Avtal skrivs på trappan som ingår i huset, men slutkunden ges möjlighet att göra tillval utifrån ett överenskommet sortiment. Vi kan komma med förslag på tillval som passar till grundtrappan, det kan exempelvis vara en uppgradering i träslag, ytbehandling eller räckeslösningar. Eller kanske finns det andra tillvalsmöjligheter som ni vill att trappan ska kunna matcha. Då sätter vi ihop ett paket utifrån era önskemål.

Vi har bilder på många kombinationer och kan för det mesta erbjuda antingen detalj- eller miljöbilder på de tillval som vi kommit överens om. Har ni en egen tillvalskatalog levererar vi gärna bilder och informationstexter. Vi kan även erbjuda färdiga mallar för tillvalshantering.

Prata med våra säljare så hjälper de er till den bästa lösningen för slutkundsanpassade lösningar.