Supervisor

Olika handledare kan verkligen ge trappan helt olika uttryck från stram minimalism till mer klassiskt traditionella stilar.  Som standard levereras samma handledare på väggen som den du har valt i ditt stigande trappräcke.

Om du önskar en annan profil på väggen, vänligen uppge detta redan när du ställer din förfrågan till oss så blir det rätt på en gång.

Runda handledare har olika dimension som överliggare och som vägghandledare. Överliggaren är ø50 mm för att klara av de inborrade räckesståndarna och väghandledaren är ø44 mm. Att vägghandledaren är tunnare beror på att den blir mer greppvänlig för fler när den får en mindre omkrets.

Observera att de flesta bilderna nedan är 3D-renderingar. Våra handledare/överliggare är tillverkade antingen av ihoplimmade plank eller av lameller (stavar) vilket gör att du från alla sidor, men framför allt från kortsidan, kommer att se de olika delarna eller skarvarna.

 

Bas

Premium (tradition)

Premium (glas)

HL1

HL1

40×86 mm (Bas)

HL7

HL7

40×86 mm (Bas)

HL6

HL6

ø50/44 mm (Bas)

HL3

HL3

55×70 mm (Premium)

HL7

HL7

40×40 mm (Premium)

HL20

HL20

40×40 mm, dövade kanter (Premium)

HL20 GS

HL20 GS

40×40 mm, dövade kanter för glasräcken (Premium)

End knob

End knob

Ändknopp som avslut på rund vägghandledare (HL6) finns som tillval. Den finns i basmaterialen och ytbehandlas lika som handledaren. Här finns mer information om vilka detaljer som ingår i de olika kategorierna;