Min Drömtrappa

dromtrappor fototavling

Fototävling för dig som förverkligat din drömtrappa

Tycker du att din fina trappa inte enbart tar dig mellan våningarna utan även förhöjer intrycket av ditt hem? I så fall har du nu chansen att visa upp din drömtrappa och vinna fantastiska priser.

Vi har just inlett ett spännande samarbete med Alexander Lervik, känd svensk formgivare och möbeldesigner vilket vi firar med en fototävling. Vinnarna belönas med fantastiska priser som Alexander designat. Så fram nu med kameran och fotografera din drömtrappa! Lycka till!

 

Det går också bra att maila ditt bidrag till mindromtrappa@dromtrappor.se

 


Jag har läst och godkänner tävlingsvillkoren


* Villkor för tävlingen.

Vinnaren utses av en jury. Beslutet kan inte överklagas och priserna kan inte utbytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren meddelas personligen via telefon eller epost.

Genom att delta i Drömtrappors fototävling så bekräftar du att du äger rättigheterna till dina insända bilder. Du ger endast Drömtrappor AB nyttjanderätt till de bilder som du väljer att ladda upp. Du behöver alltså inte frånsäga dig upphovsrättigheterna till bilderna när du deltar i tävlingen. Om en eller flera personer kan identifieras i en bild, är det fotografens ansvar att säkerställa att dessa personer har godkänt att bilden skickas in till tävlingen och att bilden får användas av Drömtrappor AB.

När du väljer att ladda upp en bild på dromtrappor.se/mindromtrappa så ger du samtidigt Drömtrappor AB en världsomspännande, royaltyfri licens att lagra, överföra, visa, anpassa, framföra, reproducera, ändra, översätta och distribuera bilden (helt eller i del) i alla medieformat och via alla mediekanaler (nu kända eller senare utvecklade). Du är också införstådd i att inget arvode utgår vid någon form av användning av bilden nu eller vid något senare tillfälle.