21 december 2017

Blogg

Äntligen blev det då dags att släppa den nya sajten. Nytt utseende, anpassar sig så att du kan surfa på trappinspiration på mobilen, plattan eller datorn. Sa jag äntligen? Vi har lite nytt material att bjuda på också, den här bloggen bland annat.

Du som har besökt oss tidigare kanske redan har upptäckt att vi har lite nytt bildmaterial. Vi har en imponerande bildbank med foton tagna hemma hos våra kunder, vi har skickat fotografer runt Norden flera varv för att fota vanliga kombinationer och speciallösningar, projekttrappor till nya radhusområden och renoverade villor från 30-talet. Svårigheten med den lösningen är att det enda vi vet när vi skickar fotografen är hur trappan ser ut – vi har ingen aning om hur det ser ut runt omkring trappan. Det har gett oss massor av timmar där vi digitalt har byggt upp väggar som inte är färdigställda, lagt golv som inte är helt klara och ”städat undan” elkabel som ännu inte fått sin armatur kopplad. Jo, vi erkänner, vi har städat en del skohyllor och kanske bytt ut någon enstaka väggdekoration här och där… Hur som helst. Det därför har vi valt att presentera vårt sortiment med hjälp av renderade 3D-bilder till denna version av dromtrappor.se. Enda sättet att ta kontroll över hela miljön kring våra trappor. Tillsammans med riktiga foton ger det en bra bild av produkten, dess olika former, träslag, ytbehandlingar och inredningsstilar. Vi hoppas att ni ska gilla materialet som vi presenterar!

Bas, Premium och Special

En annan nyhet är att vi har valt att kategorisera våra trappor. För privatpersonen spelar inte kategorierna särskilt stor roll, ni väljer utifrån smak och stil som vanligt, men för våra proffskunder kan det vara till hjälp att kunna sortera och få en snabb överblick av tillval och utbytesdetaljer. Kategorierna är en prisindikation där du alltid ska hitta det billigaste alternativet i Bas. Den kategorin innehåller endast detaljer och träslag som vi tillverkar många av och därför kan också priset bli det bästa. Kvalitetsmässigt använder vi samma virke, samma lack och samma verktyg och både Bas och Premium är industriellt tillverkade trappor. Special är däremot i hög grad ett hantverk. Dessa trappor tillverkas i samma fabrik men har helt andra vägar från beställning till installation.  Så du som söker det där alldeles särskilda eller har en helt egen design kan du precis som vanligt kontakta oss, något av våra säljkontor eller återförsäljare ute i landet för hjälp att göra verklighet av dina idéer.

Att släppa en ny hemsida är förstås bara början, det är nu det verkligen jobbet börjar! Vår förhoppning är att du som kund ska kunna hitta så mycket information och inspiration som möjligt om våra produkter när du sitter bekvämt hemma i soffan. Det gör det enklare för oss båda när vi väl ses, då vet du ganska väl vad du vill ha (om inte annat vad inte vill ha) och vi kan göra ett bättre jobb med att rita upp och ge dig pris på det du önskar. Så saknar du något, hör av dig! Eller kanske sitter på en bild av en trappa som vi levererat som du vill dela med dig av – hör av dig!  Vi vill göra trappor enkelt och greppbart. Och snyggt. Förstås.

Välkommen till dromtrappor.se 3.0

//Marknadsavdelningen