Så jobbar vi – Drömtrappor Stockholm

Vår utgångspunkt är att du som kund själv ska kunna välja hur mycket eller lite ni vill göra själva. Här nedan hittar ni en steg-för-steg-modell för hur vi vanligtvis lägger upp arbetet.

Steg 1

Fundera över vilka önskemål och krav ni har på trappan. Hur ska den se ut? Enkel och stilren? Ska den matcha golv och träslag i rummet? Vilka önskemål om räcke, ledstång, träslag och eventuell ytbehandling har ni? Ska trappan släppa in ljus? Eller är det bättre att använda ytan under trappan som förråd?

Steg 2

För att vi ska kunna ge så bra förslag som möjligt behöver vi information från er. Gör en beskrivning eller en enkel skiss av utrymmet där trappan ska stå, både för undre och övre våningen. Komplettera med höjderna mellan golv och tak, och mellan golvet på övre och golvet på undre våningen. Det hjälper oss att planera bland annat stegdjup och steghöjd, som är viktiga trappmått. Vi lämnar förslag i form av 3D-bilder som ger en fin bild av hur det skulle kunna se ut. Ni får också prisuppgift på en eller flera tänkbara trapplösningar.

Kanske krävs det ett besök på plats för att bedöma om det går att bygga en trappa, eller för att göra en noggrann mätning? Hör av er till oss, så diskuterar vi möjligheterna!

Steg 3

Ni bestämmer er för ett förslag som ni gillar och gör en beställning. Nu måste samtliga mått och uppgifter bestämmas. Kanske tycker ni det är tryggast att låta oss utföra kontrollmätningarna (om vi inte har gjort det innan), så att det säkert blir korrekt gjort? Ni väljer också om vi ska montera trappan, eller om ni vill göra det själva.

Steg 4

Vi bedömer vilken trapptillverkare som har bästa förutsättningar att leverera er trappa till bästa kvalitet och pris. Överenskommelsen bekräftas till er med uppgifter om utförande och leveranstid.

Steg 5

Trappan levereras i lösa delar, vanligtvis direkt till er adress. Sedan, beroende på hur vi bestämt, så monterar vår personal eller ni ihop trappan.

Klart!

Kontakta oss så hjälper vi er!

Skicka oss ett meddelande nedan med dina kontaktuppgifter och en kort beskrivning av ditt projekt så kontaktar vi dig. Det går även bra att ringa eller skicka ett vanligt mail.

Telefon: +46 (0) 8 – 588 09 000
E-post: info@trappforum.se