STEPWIZE – Tre steg till din färdiga trappa

Det har aldrig varit enklare och tryggare att köpa en trappa. Följ bara STEPWIZE tre steg så står du snart vid foten av en ny trappa. Vi hjälper dig i allt från designval till montage så att slutresultatet garanterat blir lyckat. STEPWIZE är vår trygga och enkla process som hjälper dig från start till mål.

Med STEPWIZE håller vi dig i handen och leder dig genom hela processen från dina första designfunderingar till monteringen och efterkontrollen.

Vi vill göra det enkelt att välja så att du får den trappa du vill ha. Sen ser vi till att trappan byggs och levereras efter dina önskemål och vill du ha hjälp med monteringen tar vi hand om den också. Enkelt, tryggt och säkert.

STEPWIZE tar dig raka vägen till din nya trapplösning.

 

STEPWIZE – Tre steg till din färdiga trappa

 

Enkelt designval. Välj någon av våra färdiga modeller som du hittar under Produkter eller skapa en egen Specialtrappa. Välj träslag och ytbehandling som matchar din övriga inredning. Vi kan hjälpa till med förslag på modeller eller tillval som passar till den modell du har valt.

En trygg projektering får du genom att ta hjälp tidigt. Låt oss titta på planritningarna innan vi ritar upp något så får du en trappa som uppfyller kraven och passar in i utrymmet som erbjuds. Köper du till montaget så kan vi också göra de sista måttagningarna innan beställningen så behöver du inte stå med det ansvaret.

Säkrat slutresultatet genom att köpa montagetjänster. Våra montörer kommer hem till dig, plockar ner din gamla trappa om så önskas (vid renovering) och monterar upp den nya trappan. På så vis kan du vara säker på att du får en helt korrekt installation som också tryggar dig vid ev problem.