För hustillverkare

Vi erbjuder projekteringsstöd, hjälp med tillval och tillvalshantering samt enkel prissättning och beställning av våra trappor till våra avtalskunder. Välkommen till Nordens största trappleverantör!

Vi är Sveriges största trappleverantör och har avtal med många av de svenska hustillverkarena. Det finns nästan lika många varianter av avtal som det finns hustillverkare och det är därför svårt att säga exakt hur det går till. Vi tror att det är en av våra styrkor att vi faktiskt är ganska flexibla och har möjlighet att anpassa både standardtrappan, tillvalen och upplägget utifrån dig som kund.
Hos oss får du en leverantör som är heltäckande när det gäller trapplösningar. Vi kan hjälpa er med standardtrappor som är exakt likadana varje gång eller en standardmodell som måttanpassas vid varje beställning oavsett om din standard är bas eller special (se Produkter/Inomhustrappor). I vårt sortiment hittar du trappor till både villan och fritidshuset och numera också vindstrappor och väggluckor (MidMade).
Har er kund verkligt specifika önskemål så har vi säljkontor i Stockholm och Göteborg som efter överenskommelse kan hjälpa slutkunden att hitta rätt. Kontakta oss så hittar vi ett upplägg som fungerar för er!

 

Vill du som hustillverkare hålla dig á jour med vad som händer hos oss så rekommenderar vi att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Max fyra gånger per år skickar vi ett digitalt nyhetsbrev till dig med produktnyheter eller viktig information anpassad till dig som proffskund. Skicka oss din e-postadress så riskerar du inte att missa något!

Nyhetsbrev för proffskunder

 

Fråga oss om hjälp

Fråga oss om hjälp
    Användbara hjälpmedel och dokument

    Utforska alla Inomhustrappor

    Övrigt sortiment