För dig som arkitekt eller byggnadskonsult

Med oss som stöd slipper du gissa. Arbetar du professionellt på ett byggföretag eller arkitektbyrå har du möjlighet att få extra mycket information av oss. Det får du enklast genom att kontakta oss och berätta om det projekt du arbetar på just nu.

Du kan också här på sajten hitta en hel del filer och dokument att ladda ner, till exempel projekteringsanvisningar, tekniska beskrivningar och några utvalda CAD-filer för de vanligaste formerna på trappor. Allt detta hittar du under Kundservice Företag i vår avdelning för dokumentation och rådgivning.

Hittar du inte det du söker så kontakta oss så hjälper vi dig med dina frågor.

Visste du att vi gärna levererar serietillverkade trappor utformade för att passa just ert byggprojekt. Och behöver ni hjälp med montering kan vi fixa även det. Vi kan leverera trapporna fabriksmonterade i löp. Det betyder att vi redan i fabriken monterat samman vang, steg och sättsteg eller b-list i en till tre delar som sedan lyfts på plats i trappschaktet. Det innebär att trappan kan monteras på kortare tid. Vi kan även hantera era slutkunders tillval om ni väljer en av våra bastrappor till ert projekt, och hjälpa er att ta fram lämpliga tillval som passar till projektet.

 

icons

Läs mer om vår tillvalshantering

Spara

Spara

Spara

Fråga oss om hjälp

Fråga oss om hjälp
    Utforska alla Inomhustrappor

    Övrigt sortiment