Montagetjänster

Visste du att du kan köpa montage av din trappa direkt från oss? Bästa resultat får du i princip alltid när du köper trappan med montage men det finns naturligtvis tillfällen när det inte är möjligt och då finns det andra alternativ som kan förenkla montaget för dig som kund.

Installation på plats innebär att vi åtar oss ansvaret hela vägen från din beställning till besiktning och det är det absolut bästa när det handlar om att minimera felen. Köper du trappan med montage så ingår många gånger också uppmätningen så att måtten också blir korrekta och en certifierad montör, dvs en snickare som genomgått våra montageutbildningar, som kommer hem till dig eller till byggarbetsplatsen och tar hand om hela installationen. När du köper en eller flera trappor inklusive montage så levererar vi delarna i platta paket. Det är ett bra miljöval eftersom vi kan skicka många fler trappor i samma leverans och bättre för arbetsmiljön då tunga lyft då går att undvika.

Om detta alternativ av någon anledning inte fungerar för just ditt projekt så kan vi erbjuda fabriksmonterade löp för att göra installationen något enklare.

Fabriksmonterade löp innebär att vi monterar ihop trappan i två till tre delar som sedan lyfts på plats på bygget. Det är en tidsbesparing för många byggbolag på stora projekt där trapporna ska monteras av egen personal. Det minskar risken för fel vid installationen men det är också ett tungt jobb att lyfta delarna på plats och kräver i de flesta fall minst 3 personer. När du beställer meddelar du oss att du vill ha trappan monterad i löp så löser vi det. Passa på att beställa stegskydd samtidigt så är allt på plats när den kommer till er på bygget.