För hantverkare

När du får en förfrågan av en kund om att bygga en trappa ska du vända dig till oss. Det är både tidseffektivt och garanterat lönsamt.

Många hantverkare får idag uppdrag som innebär mycket tid, platsbyggda kök och förvaringsvarianter t ex. Trappan är en sådan detalj som vi vet att många hantverkare får frågor om men kanske inte hinner med. Att du kan snickra trappan själv spelar inte lika stor roll när tiden inte riktigt räcker till. Väljer du att köpa trappan av oss och sedan installera den hos din kund blir resultatet garanterat en snygg, säker och funktionell trappa som din kund kommer att bli nöjd med. Du och ditt team får mer tid över till de andra detaljerna.

Hör av dig till något av våra lokala säljkontor så får du hjälp med både uppritning och beställning. Finns det inget lokalt säljkontor i närheten hjälper vår kundservice till med säljunderlag, uppritning och offert. Använd gärna vår beställningsblankett (som du får om du kontaktar vår kundservice) och skicka oss en måttsatt planritning på huset så har vi det vi behöver för att ge dig ett korrekt underlag.

Du säljer och installerar trappan. Vi tillverkar den.

Kontakta oss!
Fråga oss om hjälp

Fråga oss om hjälp
    Utforska alla Inomhustrappor

    Övrigt sortiment