Trapprenovering

Med ReStair® trapprenovering gör du enkelt din trappa som ny igen. Vi erbjuder ett komplett system som ger din trappa ett nytt snyggt utseende samtidigt som den får de viktiga egenskaper som krävs för att vara funktionella och säker.

Renovera din gamla trappa

Trapprenovering är ett realtivt enkelt sätt att fräscha upp utseendet på en gammal trappa. Våra renoveringssteg är 9 mm tjocka. Det gör att de bidrar till en ökad stabilitet samtidigt som de också är slipbara. Du får med andra ord ”två renoveringar i en”. Materialet är också tillräckligt tjockt för att minska risken för framtida problem – utan att bli så tjockt att man upplever problem med varierande steghöjd eller att stegen ser klumpiga ut.

Välj mellan tre varianter av framkantsnos och mellan träslagen ek och ask med olika ytbehandlingar.
Du kan även köpa Restair® obehandlad.

Förmonterade planstegsskivor

Planstegsskivorna levereras med förmonterade trappnosar som finns i tre olika utföranden. Varje skiva räcker normalt till två plansteg. Restair®-systemet innehåller också sättstegsskivor om du har en tät trappa (vertikala skivor mellan planstegen). Sättstegsskivorna kan levereras i vitmålad mdf eller i samma utförande som planstegen. Framkanten täcker stegtjocklekar upptill 40 respektive 50 mm.

Är du en van gör-det-självare?

Då kan du troligen montera din trapprenovering själv men vi rekommenderar att du köper montagetjänsten av någon av våra återförsäljare för absolut bästa resultat.

Oavsett om du tänker montera själv eller köpa tjänsten så är det klokt att mäta lite grovt innan du beställer så att du vet vilken storlek du behöver på stegskivorna. Ladda ner vårt produktblad och fyll i måttabellen. Beställer gör du antingen via vår webshop eller via någon av våra återförsäljare.

Att tänka på!

Att renovera trappan löser troligen inte problem med exempelvis knarr. Om din trappa låter – fråga din återförsäljare om råd. Använd alltid det lim som levereras tillsammans med renoveringssatsen.

Vi erbjuder matchande vägghandledare enligt dina önskemål!

Till webbshop