Om oss

Drömtrappor, fabrik & huvudkontor

Spara

Spara

Spara

Spara

Marknadsledande tillverkare

Drömtrappor AB är Nordens största och ledande trapptillverkare. Vi har byggt trappor sedan 1923 och med vår erfarenhet och kompetens leder vi utvecklingen i branschen.

Som ledande i branschen är vi också drivande i säkerhetsfrågor. Vi arbetar systematiskt för att utveckla säkerheten i trappmiljön, såväl internt som för hela branschen.

Vi har utvecklat mängder av smarta lösningar som gör trapporna både säkrare och vackrare – exempelvis MountIn® – och utvecklar hela tiden nya metoder för att öka kundernas möjligheter att få precis den trappa som de drömmer om.

Vårt huvudkontor och tillverkning ligger i det lilla samhället Norsjö, Västerbotten. Där har vi en av Europas största anläggningar för produktion av trätrappor. Samtidigt är det en av de modernaste med en mängd specialmaskiner. Här arbetar cirka 100 personer som alla brinner för att utveckla och tillverka världens attraktivaste trätrappor.

 

Med hjärtat i Norsjö

Drömtrappor har hjärtat i Norsjö, en av Sveriges minsta kommuner med sina drygt 4000 invånare. Här har skogen alltid varit närvarande och erbjudit både arbete och rekreation. Ett vidsträckt skogslandskap med många sjöar inbjuder till friluftsliv samtidigt som skogs- och träindustrin ger arbeten.

Norsjö är viktigt för oss. Här har vi funnits sedan 1923. Först som Böle Snickerifabrik, sedan som Trätrappor och nu under namnet Drömtrappor. Det är här vi har vår trygghet. I Norsjö finns ett genuint träkunnande som är svårt att hitta någon annanstans. Det är också en plats som präglas av positiv anda och utveckling.

Drömtrappor Norsjö

Fotograf: Lars Bygdemark

 

Företagsfakta:

Besöksadress huvudkontor och fabrik

Drömtrappor AB, Snickargatan 2, 935 32 Norsjö

Tel.vxl: 0918-258 00

Org.nr. 556309-7038

Spara