Trappdetaljer

Vi erbjuder ett stort urval av tillval och tillbehör. Du kan välja tillbehör och tillval som rena kompletteringar eller som utbyte mot standarddetaljer.
Delarna i räcket som vi anger med tre siffror, stolpe.räckesståndare.handledare är självklart utbytbara och kanske det mest uppenbara och det som gör störst skillnad. Men även de små detaljerna som profilen på plansteget, dold infästning eller svängda vangstycken är sådant som kan göra mycket för helhetsintrycket.

Även när det gäller funktion finns det en hel del smarta val att göra. Matta på steget eller steg förberett för matta (som läggs på plats) eller varför inte köpa till stegskydd från fabrik så att ni vågar gå i trappan medan ni fortfarande arbetar i rummen runt omkring trappan? Prata med din säljare om täcklock, täcklister, bjälklagsinklädnad, stegskydd eller färdigmonterade löp (färdiga delar som lyfts på plats i huset)

Till vänster hittar du en meny med lite olika tillvals- och utbytesmöjligheter som du kan göra till de olika detaljerna i din nya trappa.